Panevėžiečius iš žiemos miego budins trankus vakarėlis „Kalnapilio“ arenoje

2024-03-06

Panevėžiečius iš žiemos miego budins trankus vakarėlis – į „Kalnapilio“ areną atvyksta legendiniai Benassi Bros. feat. Dhany, Komodo and Thomas Sykes ir 8 kambarys.

Keturių valandų vakarėlio metu areną drebins nostalgiški italų elektronikos grupės Benassi Bros ir dainininkės Dhany hitai. „Every single day“, „Hit my heart“, „Illusion“ ir begalė kitų iki skausmo žinomų hitų koncerto metu neleis ramiai stovėti.

Prie elektroninės muzikos profesionalų jungiasi ir milijonus perklausų renkantys bei trankia klubine muzika garsėjantys Komodo. Jeigu šis grupės pavadinimas jums negirdėtas, tuomet leiskite priminti prieš keletą metų visuose topuose karaliavusį jų perkurtą legendinį hitą „(I just) Died in your arms“. Komodo yra ilgiausiai klubinę muziką kurianti grupė Lenkijoje.  Jie taip pat bendradarbiauja ir su pasaulinio lygio žvaigždėmis, o į Lietuvą atvyks kartu su vokalistu Thomas Sykes, kurio balsas skamba daugybėje hitais tapusių dainų. Šie didžėjai garsėja tuo, kad klausytojus užburia naujai perkurtais devintojo dešimtmečio hitais, jų pačių kurtais singlais ir vokalistų profesionalumu – visi jų pasirodymai atliekami gyvai. Tokie pasaulinę šlovę pelnę hitai kaip „Is This Love“ ar „Miami Deja Vu“ yra puikiai žinomi ne tik melomanams, bet ir retkarčiais radijo imtuvus įsijungiantiems klausytojams.

Renginyje taip pat pasirodys ir viena populiariausių lietuvių hip-hopo grupių „8 kambarys“. Karolis Talutis (Talaz) ir Deividas Alejūnas (Corsalis) išgarsėjo 2013 metais ir savo nuoširdumu iškart surado kelią į klausytojų širdis. Mega hito „Ieškau” kūrėjai būtent su šia daina ir surado kelią ne tik į klausytojų širdis, bet ir į muzikos aukštumas. Šiandien jie yra puikiai žinomi Lietuvos atlikėjai, išleidę 3 albumus, o paskutinis iš jų – „Ramybė“ – dienos šviesą išvydo dar pernai. Šiemet „8 kambarys“ gerbėjai taip pat gali džiaugtis naujienomis: iškart po Naujųjų grupė išleido naujausią singlą „Ji per gera“, kuris per mėnesį surinko per 250 tūkst. perklausų.

Pabuskim iš žiemos miego ir pasikraukim nuotaikos šiltajam sezonui keturių valandų vakarėlyje kovo 9 dieną „Kalnapilio“ arenoje!

Bilietai: Benassi Bros feat. Dhany, Komodo & Thomas Sykes, 8 kambarys – KalnapilisArena.lt