Startavo nauja „Kalnapilio“ arenos internetinė svetainė

2023-04-02

Nuo šiol visa informacija apie arenoje vykstančius renginius bei naujienas bus pasiekiama dar plačiau – šiandien startavo internetinė svetainė www.kalnapilisarena.lt.

„Esame suinteresuoti, kad informacija apie „Kalnapilio“ arenoje vykstančius renginius būtų kuo paprasčiau pasiekiama, tad šis žingsnis buvo itin lauktas ir planuotas. Į didelę dalį renginių, tokių kaip įvairios dviračių treko, krepšinio bei kitų sporto šakų varžybos, mugės, šokių konkursai žiūrovai kviečiami nemokamai, tad džiugu, kad dabar turėsime galimybę informaciją skleisti dar efektyviau. Labai kviečiame sekti ir arenos socialinių tinklų paskyras Facebook bei Instagram platformose, dalyvauti ten vykdomose apklausose, konkursuose ir nepraleisti progos įdomiausias naujienas sužinoti patiems pirmiems“, – sako „Kalnapilio“ arenos komunikacijos ir rinkodaros specialistė Eglė Lapytė – Morkūnė.

Internetinė svetainė www.kalnapilisarena.lt bus nuolat tobulinama – netrukus joje bus galima rasti ne tik renginius, naujienas, arenos patalpų nuomos bei reklamos galimybių aprašymus, bet ir 3D aikštės planą bei įvairias kitas integracijas.

Išskirtinis sporto bei pramogų kompleksas Baltijos šalyse su olimpinio standarto dviračių treku.

„Kalnapilio“ arena – vieta naujoms pergalėms ir įspūdžiams!