Modifikuotų automobilių paroda „Kalnapilio“ arenoje

2023-08-08

Rugpjūčio 19 d. bus ypatinga visiems automanams – Panevėžio „Kalnapilio“ arenoje vyks „Febi Auto show Panevėžys 2023“ ir visus kvies nemokamai apsilankyti įvairiose veiklose arenos viduje bei automobilių aikštelėje prie pagrindinio įėjimo.

Kaip teigia organizatoriai, paroda, rengiama trečią kartą, pritraukia vis daugiau žiūrovų. „Džiaugiamės, kad šiemet susitiksime Panevėžyje – „Kalnapilio“ arenoje. Panevėžys yra mūsų namai, tad su visa komanda be galo laukiame rugpjūčio 19 d., kuomet galėsime bendrauti su miesto bendruomene ir svečiais. Po pernai metų renginio Šiauliuose stengėmės dar labiau praplėsti parodoje siūlomų veiklų sąrašą ir nustebinti lankytojus. Neabejojame, kad visų laukia įsimintina diena“, – teigia parodos organizatoriai.

Parodos pradžia numatyta 12 val., planuojama, kad ji truks iki 18 val. Šių metų parodoje bus galima išvysti įvairių modifikuotų ir retai gatvėse sutinkamų automobilių, lankytojų lauks renginio draugų ekspozicijos, kuriose bus galima susipažinti su naujais auto produktais, juos išbandyti, dalyvauti konkursuose ir loterijose.

Renginys nemokamas, jį organizuoja „Biržai automotive club“ ir „VAG Lithuanian Fan“ klubas.